Medvehagymás pizzacsigák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 200 °C, 15 perc
  • 190 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 12 csigához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A májkrémet, vajat, fűszereket és a medvehagyma leveleket turmixoljuk össze.

  3. Lépés 3

    A tésztát kenjük meg a krémmel, tekerjük fel, és vágjuk kb. 2 cm-es szeletekre.

  4. Lépés 4

    Az így kapott csigákat tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, szórjuk meg reszelt sajttal és borssal, majd előmelegített sütőben süssük szép pirosra.

Tipp

Használjunk lehetőség szerint friss medvehagymát, amelynek az idénye tavasszal van. Tavasszal érdemes mélyhűtve eltenni, hogy az év bármely más szakában is elkészíthessük a medvehagymás recepteket.

A receptet Bíró Edinától kaptuk, köszönjük!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!