Sült kolbász leveles tésztában

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 25 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A spenótleveleket mossuk meg, sós vízben blansírozzuk, szűrjük le, öblítsük le, majd hagyjuk lecsepegni. A spenótlevelekkel tekerjük be a kolbászt.

  3. Lépés 3

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, és széltében vágjuk 4 egyforma szélességű csíkra.

  4. Lépés 4

    A tésztát tekerjük a kolbászokra, tegyük sütőpapírral bélelt tepsire és felvert tojással kenjük meg.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 25 perc alatt süssük készre.

Tipp

A leveles tésztában sütött kolbászhoz nagyon jól illik egy tejfölös-zöldfűszeres mártogató. A tejfölhöz ízlés szerint keverjünk összezúzott fokhagymát, és ízlés szerint zöldfűszereket.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!