Vaníliás sajtrétes

Vaníliás sajttorta

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 45 perc
  • 160 °C
  • 140 °C
  • 25 perc

Hozzávalók Hozzávalók 8 adaghoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 160° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A vaníliás pudingot készítsük el a csomagoláson leírtak szerint.

  3. Lépés 3

    A sajtot, cukrot, keményítőt adjuk a kihűlt pudinghoz és keverjük simára.

  4. Lépés 4

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Mindegyik tésztát kenjük meg a masszával, a széleket hajtsuk be és sütőpapír segítségével tekerjük fel.

  5. Lépés 5

    A tésztát a felvert tojással kenjük meg és és előmelegített sütőben a középső sínen 150 °C-on kb 45 percig lassan süssük.

  6. Lépés 6

    Ha kihűlt, szórjuk meg porcukorral.

Tipp

Friss sajtként mascarponét vagy mozzarellát használjunk a recepthez!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!