Konyhaműhelyünk

Nagy örömmel és szeretettel fejlesztjük itt új, friss tészta receptjeinket. Helyi és szezonális összetevőkből sütünk, főzünk. Rögtön ki tudunk mindent próbálni és meg tudunk kóstolni, amiket természetesen a “mindent felhasználunk, és semmit nem dobunk el” alapelvünk szerint készítünk. Nem csak rafinált recepteket, hanem fotókat és videókat is kreaálunk, ezenkívül szezonális gyümölcs- és zöldségnaptárat és számtalan receptfüzetet is készítünk.

 

Fedezd fel több mint 800 friss tészta receptünket, amik nem csak ízletesek, hanem elkészítésük is biztos siker.

Egy pillanat alatt átláthatod, hogy milyen összetevők kellenek egy Tante Fanny recepthez, hogyan vághatod, hajthatod vagy töltheted meg friss tésztáinkat, megtalálsz mindent a receptjeinkben és még képeket is a munkafolyamatokról.

 

A „ Főzés okosan” nemcsak a gyorsan és egyszerűen főzést jelenti, hanem azt is, hogy kevés hozzávalóból is készülhetnek kitűnő fogások szezonális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával, valamint a hűtőben lévő maradékok hozzáadásával. Ahogyan azt valószínűleg nagymamád is tette.

 

INGYENES receptfüzet a magyar konyha kedvelőinek, édesség imádóknak és pikáns falatokra vágyóknak, ízlésüknek megfelelően. Ezek a receptfüzetek nem csak letölthetőek, hanem meg is rendelhetőek.

 

Engedd, hogy receptvideóink inspiráljanak és tekintsd meg az elkészítési folyamat pontos lépéseit.

Sok receptünknél megtalálható az „Okos ötlet” felirat, ami segít az idénynek megfelelően főzni, csökkenteni a hozzávalók pazarlását, és hogy kreatívan változtathass a recepteken az elképzelésed szerint. Hiszen számunkra a főzés a kisérletezésről és az új dolgok kipróbálásáról szól.