Friss tönkölyös pizzatészta

Friss tönkölyös pizzatészta

  • 100% osztrák tönkölyliszttel
  • vegetáriusok és vegánok számára ajánlott
  • extra szűz olívaolajjal
  • élesztőt tartalmaz

Nem tartalmaz
tartószert és ízfokozót

Label Vegan

A rusztikus tészta az igazi pizzaimádóknak

Ennél a vegán tönkölyös pizzatésztánál a finom osztrák tönkölyliszt rusztikus ízvilága egyedülállóan érvényesül. Friss tönkölyös pizzatésztánkhoz 550-es típusú 100%-os tönkölylisztet használunk, amely finom diós aromát kölcsönöz a tésztának, és amely a teljes kiőrlésű liszthez képest világosabb színt ad a tésztának. A Tante Fanny friss tönkölyös pizzatésztával az olyan finomságok, mint a pizzafonatok tökmaggal, vagy az ízlés szerinti feltétekkel készített pizza elkészítése is garantáltan sikerül!

Ilyennek kell lennie a saját készítésű pizzának: Gyorsan és könnyen elkészíthető, tele egészséges tápanyagokkal. Teljesen úgy hangzik, mint a Tante Fanny tönkölyös pizzatésztája. Friss tönkölyös pizzatésztánkhoz 100%-ban osztrák tönkölylisztet használunk. Ez a pizzának rusztikus ízt és finom, diószerű aromát kölcsönöz.

 

A tönkölyliszt finom

Nem számít, mihez van éppen kedved, akár klasszikus pizzához, pizzás csigához, vegán pizza-csónakocskákhoz vagy akár pizzagolyókhoz, ezek ugyanolyan jól sikerülnek tönkölylisztes pizzatésztával, mint búzaliszttel. S még ízletesebbek. Egyszerűen vásárold meg a tönkölyös pizzatésztát, tekerd ki a tepsibe, rakd meg ízlés szerint feltéttel és mehet is a sütőbe. Szempillantás alatt elkészül, és kedvenc ételed máris fogyasztható!

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a választott tészta az adott üzletekben éppen elérhető!

Melyik üzletben találom ezt a tésztát?

Válaszd ki, melyik tésztát szeretnéd megvásárolni, és mi megmutatjuk, melyik üzletláncban találhatod meg.

Receptek