Friss vajas leveles tészta

Friss vajas leveles tészta

  • vajjal
  • vegetáriusok számára ajánlott
  • nem tartalmaz keményített zsírokat

Nem tartalmaz
tartósítószert, színezéket és ízfokozót

Label Vegetarian

Élvezd az élet vajas oldalát

Itt már az elkészítés is igazi élmény: mert a Tante Fanny friss vajas leveles tészta a sütést néhány egyszerű kézmozdulattá egyszerűsíti. A végeredmény aztán egy biztos siker- és ízélmény lesz. Tante Fanny speciális receptje szerint készül ez a friss vajas leveles tészta, ami édes vagy sós aprósütemények, különböző rétesek, hal- és húsételek alapja is lehet.

Leveles tészta garantált sikerrel

Legyünk őszinték: Aligha készít bárki saját maga leveles tésztát. Miért is fektetnénk annyi energiát egy tészta elkészítésébe, amely saját készítésű változatban sajnos nem mindig sikerül olyan jól, mint a már előre elkészített tészta – például a mi friss vajas leveles tésztánk? Inkább válaszd a kiváló minőségű vajas leveles tésztánkat, amellyel biztos lehetsz a sikerben.

 

Összetevők: BÚZALISZT, ivóvíz, 15,6% VAJ, 10% pálmazsír, 3% repceolaj, BÚZAKEMÉNYÍTŐ, etil-alkohol, étkezési só, étkezési sav: citromsav; természetes aroma (TEJET tartalmaz), antioxidáns: aszkorbinsav.

Kreatív ötletek a rétestől a leveles csipegethető falatkákig

Legyen szó klasszikus almás rétesről vagy leveles tésztába tekert finom filéről, amely Wellington-módra készül: a vajas leveles tészta a csipetnyi vajjal még kiválóbb ízélményt garantál. A vaj nem hiába számos főszakács kedvenc hozzávalója. A vajnak köszönhetően a diós kifli, a spenótos rétes vagy a tejszínes szelet még finomabb ízű lesz.

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a választott tészta az adott üzletekben éppen elérhető!

Melyik üzletben találom ezt a tésztát?

Válaszd ki, melyik tésztát szeretnéd megvásárolni, és mi megmutatjuk, melyik üzletláncban találhatod meg.

Receptek