Friss omlós quiche és linzertészta

Friss omlós quiche és linzertészta

  • vegetáriusok és vegánok számára is ajánlott
  • ideális a sütőformához
  • édes vagy pikáns quiche ételekhez
  • laktózmentes

Nem tartalmaz
laktózt, színezéket, keményített zsírokat, ízfokozót és tartósítószert

Label Vegan

A kerek szenzáció

A kerek tészta felhasználásával, legyen szó egy pikáns quiche-ről vagy egy édes süteményről, a kedvelt fogások is könnyen elkészülhetnek. A felhasználási lehetőségek tárháza sokszínű, és a kívánságoknak megfelelően különféle ízekkel kombinálható, hogy igazi élményt nyújtson mindenki számára. A Tante Fanny Friss omlós quiche és linzertészta kerek formájának köszönhetően megfelelően illeszkedik a kerek sütőformába.

Egy kerek egész – a quiche és linzertészta

A vegán táplálkozás egyre népszerűbbé válik, és maga a főzés is nemcsak jó, hanem divatos is. Friss, kerek omlós quiche és linzertésztánk itt bezárja a kört, mert előre formára van vágva, és kerek alakjának köszönhetően gyorsan és könnyen illeszkedik a sütőformába. Vegán étrendhez is alkalmas. Tehát mi sem egyszerűbb: vásárold meg a kerek quiche és linzertésztát, helyezd a sütőformába és kezdődhet is a remek, egészséges, vidám sütés!

 

Egy tészta, több száz lehetőség

Ha a quiche vagy linzertészta alapja tökéletesen illeszkedik a kerek formába, akkor valószínűleg a mi friss omlós quiche és linzertésztánkat használod. Ugyanis mindössze annyi a dolgunk, hogy a tésztát a sütőpapírral együtt a sütőformába igazítsuk, ízlés szerint megrakjuk feltéttel, ráöntsük a tölteléket, megsüssük és élvezzük az ízeket. A quiche-ek és torták önálló készítése még sosem volt ilyen egyszerű.

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a választott tészta az adott üzletekben éppen elérhető!

Melyik üzletben találom ezt a tésztát?

Válaszd ki, melyik tésztát szeretnéd megvásárolni, és mi megmutatjuk, melyik üzletláncban találhatod meg.

Receptek