Grillezés éjjel-nappal

Akar Ön egy jó grillezési  tippet?

Nézzük először is: Ne hagyja figyelmen kívül egy grillpartynál a köreteket sem. De már unja a klasszikus fokhagymás bagettet? Tökéletes! Nos, itt van sok új ötlet a grillezéshez: Találja meg a saját kedvencét, például a túrós – foszlós kenyeret fűszernövényekkel és kényeztesse el a vendégeit a legközelebbi alkalommal.

Tovább a grillparty receptekhez

Finomságok a kosárból

Ki a szabadba!

El tudna képzelni Ön egy kirándulást vagy egy pikniket a szabadban egy isteni finomság nélkül? Mert Tante Fanny nem.  A hiányzó evőeszközök és tányérok nem akadályozzák az éhséget, ellenkezőleg: a mozgás a szabadban étvágyat csinál. Éppúgy, mint ezek a receptek: egyszerű  elkészítés és nagyszerű íz – mint például a „Tricolor” pizza tésztafonat.

Tovább a piknik receptekhez

Egy tál édesség, ha vendégségbe megy

Egy gyümölcsös mulatság

Egy saját maga által készített desszert nem igényel sem sok hozzávalót, sem sok időt. A Tante Fanny friss tésztákból és friss gyümölcsökből sokféle nassolnivalót varázsolhat. A saját sütésű muffinok ízlésének megfelelőek lesznek.  Válogasson  receptjeink közül és lepje meg a barátait vagy a családját, ha legközelebb vendégségbe hívják, például egy friss epres ricottás tortácskával.

Tovább a receptekhez