Így szervezd meg a tökéletes csajos estét

Wow, ma este csajos estét rendezel? Akkor rengeteg tennivalód lesz. Szívesen segítünk Neked az előkészületekben. És íme néhány remek tippünk, hogy a kedvenc barátnőiddel töltött idő a lehető legkellemesebb legyen.

Meghívtad magadhoz a barátnőidet. A napi teendők mellett találni egy olyan időpontot, amikor mindenki ráér, már önmagában is hatalmas kihívást jelent. Mivel az összes barátnőd eljön, természetesen azt szeretnéd, hogy az este remekül sikerüljön. „Csajos este” ötleteinkkel sikerülni fog az együtt töltött időt minőségi találkozóvá varázsolni.

Milyen ételeket főzzél egy igazi csajos estén

Jó vendéglátóként természetesen főzöl valamit a barátnőknek. Ezt megtehetitek együtt a konyhában egy pohár bor vagy pezsgő mellett, vagy megkönnyíted az életed és különféle harapnivalókat varázsolsz elő, például fingerfood falatkákat, amit beszélgetés közben kényelmesen elfogyaszthattok. Ehhez rengeteg, a Tante Fannyra jellemző egyszerűséggel elkészíthető snack-receptet gyűjtöttünk össze Neked.

Csin-csin: Finom italok Neked és barátnőidnek

Az ételhez egyértelműen hozzátartoznak az italok. A bor és a prosecco mindig jó választás. Noha a koktélok is a gyengéink közé tartoznak. Ezeket az italokat otthon is könnyedén elkészítheted. Női autóvezetőink számára pedig itt találod a kedvenc moktéljainkat.

A legjobb filmek egy közös estéhez

A közös sorozat- vagy filmnézés mindig jó ötlet egy csajos estén. Akár együtt nevettek kedvenc vígjátékaitokon, akár egy-két könnycseppet hullattok egy szerelmi történeten, amit különben senki nem akar megnézni, akár kíméletlenül bevállaltok egy trash tévé által kínált műsort, vagy akár együtt rettegtek egy horrorfilm nézése közben – egy biztos, jól fogjátok érezni magatokat. A választék, hála az olyan streaming szolgáltatásoknak, mint a Netflix és társai, bőséges.

Nagyszabású szépségprogram csajos estékre

Ez aztán az igazi: kéz- és lábfürdő, majd közös körömlakkozás, különböző arcmaszkok kipróbálása, egy jó peeling. A home spa élvezete barátnőkkel együtt, csodás! És egyben jó alkalom egy koktél elkortyolgatásához. Szintén jó móka: bevállalni egy make-up-kísérletet és a youtube útmutatásai alapján sminkelni. Ha beválik, irány a klub.

Pizsamaparti társasjátékkal

Hogy ne akkor érjen véget, amikor a legjobban érzitek magatokat, kérd meg barátnőidet, hogy töltsék nálad az éjszakát. Akkor bőven lesz idő a játékra is. Ilyenkor akár előveheted a jól bevált klasszikusokat: „Felelsz vagy mersz”, „Üvegezés”, „Activity”, „Tabu”.

Csajos est kicsit másképp: a ruhacserepartitól az Oscar-gála éjszakáig

Az Oscar-gála, egy királyi esküvő, a Golden Globe: mind remek lehetőség egy alkalomhoz kapcsolódó csajos est összehívására. Vagy mit szólnál egy ruhacsere-partihoz? Lehet, hogy az egyik barátnődnek pont az a ruha tetszik, amit Te már régóta fel sem veszel, és fordítva. Ami mindig beválik: tematikus parti, amihez illesztheted a dekorációt, az ételeket és az italokat.

További jó csajos estét!