Cheddar sajtos falatok

Cheddar sajtos falatok

  • 15 - 20 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók 10 darabhoz (kb. 6 cm átmérőjűek):

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó- / felső sütéses fokozaton 200 fokra előmelegítjük és a tésztát a hűtőből kivéve előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A cheddar kockákat, a hagymakarikákat, a mustárt, a tojást és a lisztet jól összeverjük. Sóval, borssal ízesítjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és 20 korongot (kb. 6 cm átmérőjűeket) szaggatunk belőle.

  4. Lépés 4

    Minden másodikra két teáskanálnyi tölteléket teszünk majd befedjük őket az üres tésztalapokkal. A töltött korongok széleit jól megnyomkodjuk. majd megszórjuk egy kis reszelt cheddar sajttal és némi piros parikával.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén 15-20 perc alatt készre sütjük.

Tipp

Okos ötlet: Tejföl és friss fűszernövény (pl. rozmaring, petrezselyem, bazsalikom) keverékéből mártogatóst készíthetünk hozzá.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!