Csokibástya
 
            - 6-8 perc
- 180 °C
- 160 °C
- 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók 6-8 db csillaghoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss barna linzertészta 400 g
- 2-3 ek sárgabaracklekvár
- 130 g kristálycukor
- 85 ml víz
- 100 g főzőcsokoládé
A csokimázhoz:
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük. 
- 
            Lépés 2A tésztát vegyük ki a csomagolásból, 3 - 4 mm vastagságúra nyújtsuk ki, és a tésztát kétféle méretű csillag alakú kiszúróval szaggassuk ki. 
- 
            Lépés 3180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 6 - 8 perc alatt süssük meg, a kész csillagokat rögtön vegyük le a sütőlapról. 
- 
            Lépés 4A kristálycukrot főzzük fel vízzel - magas hőmérsékleten -, majd vegyük le a tűzről, és néhány percig hagyjuk hűlni. A felaprított csokoládét apránként adjuk hozzá, állandó keverés mellet hagyjuk felolvadni. Addig keverjük, amíg egy sima, folyékony mázat nem kapunk. 
- 
            Lépés 5Egy kisebb és egy nagyobb csillagot ragaszzunk össze lekvárral, helyezzük rácsra, és a csokimázzal vonjuk be. 
Készítsünk kétféle mázat, a kekszek felét világos, a másik felét sötét mázzal díszítsük, és az ellentétes színű mázból csepegtessünk rá kis pöttyöket.
 
                 
                    		 
                    		 
                    		