Langalló

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15 - 20 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 5 gerezd fokhagyma aprítva
  • 2 fej lilahagyma kockára vágva
  • 15 dkg bacon szalonna kockákra vágva
  • bors
  • 8 dkg sajt reszelve
  • 8 dkg füstölt sajt reszelve

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tejfölhöz keverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borsozzuk.

  3. Lépés 3

    A friss pizzatésztát tekerjük ki egy tepsire.

  4. Lépés 4

    A tésztát kenjük meg a tejföllel, szórjuk meg a felkockázott szalonnával és a kockákra vágott lila hagymával.

  5. Lépés 5

    A kétféle reszelt sajtot keverjük össze és szórjuk a töltelékre, majd előmelegített sütőben süssük szép pirosra.

Tipp

Szeletekre vágva még melegen tálaljuk. Meglocsolhatjuk a tetejét friss sózott tejföllel is a tálalás előtt.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!