pizza chorizoval és juhsajjtal

Pizza chorizoval és juhsajttal

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen

Csípős chorizo és aromás juhsajt ropogós pizzatésztán. Ez a chorizóval készült pizza teljes siker, és kellemes változatosság a klasszikus pizzához képest.

  • 15-20 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 1 pizzához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire és megkenjük a pizzaszósszal, úgy, hogy a széleken 1 cm-t szabadon hagyunk.

  3. Lépés 3

    Megszórjuk hagymával, chorizoval, kapribogyóval és pepperonival. Fetasajtot morzsolrunk a tetejére.

  4. Lépés 4

    A pizzát a sütő középső sínén 15-20 perc perc alatt aranybarnára sütjük.

Tipp

Ha nem szereted a csípőset, chorizo helyett használhatsz szalámit és a pepperonit elhagyhatod.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!