Vaníliás gyümölcskosár

Vaníliás gyümölcskosár

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 8-10 perc
  • 190 ºC
  • 170 ºC
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 20 kosárkához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és szaggassunk kis kosarakat belőle, sütőpapírral bélelt tepsin kb. 8 - 10 percig süssük, majd hagyjuk kihűlni.

  3. Lépés 3

    A tejfölt vaníliáscukorral keverjük simára, keverjük hozzá a gyümölcspürét és a cukrot.

  4. Lépés 4

    Adjuk hozzá a felvert tejszínt, a kosárkákat ezzel a krémmel töltsük meg és friss gyümölccsel tálaljuk.

Tipp

Ügyeljünk arra, hogy a krémbe használt gyümölcs harmonizáljon a tálaláshoz használt gyümölcsökkel, de nem feltétlen szükséges ugyanazt használnunk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!