Links Rechts

Friss omlós quiche és linzertészta

Tante Fanny a kerek formájú tányérokra is gondol: ezért a kerek tésztánk – a Tante Fanny friss omlós Quiche és linzertészta – speciálisan a kerek sütőformákhoz készült.

A quiche és linzertésztához

Friss pizzatészta

A kedvenc pizzája még jobban ízlik, ha maga készíti. A legjobb: Tante Fanny friss pizzatésztájából mindig sikerül. Igazi olasz íz, ahogy szereti.

a pizzatésztához

Friss leveles tészta

Olyan tésztát keres, ami mindent tud? Megtalálta: ez a Tante Fanny friss leveles tészta. Fedezze fel sokoldalúságát.

a leveles tésztához

Friss vajas leveles tészta

Egy ajándék az ízlelőbimbóknak: Tante Fanny friss vajas leveles tészta. Ezzel a specialitással ajándékozza meg magát és vendégeit.

a friss vajas leveles tésztához

Friss édes linzertészta

Hagyja, hogy elcsábítsák: az édes illatok, a frissesség és az ízélmény. A csábító – Tante Fanny friss édes linzertésztája – csak arra vár, hogy Ön elkészítse és elfogyassza.

a friss édes linzertésztákhoz

Friss élesztős leveles tészta

Édesszájúaknak: Tante Fanny friss élesztős leveles tészta. Tökéletes tészta édes kis nyalánkságokhoz vagy csodálatos desszertekhez, tortákhoz, süteményekhez.

a friss élesztős leveles tésztához

Nyújtott rétestészta

A klasszikus: Tante Fanny nyújtott rétestészta. Hagyományos rétesekhez is finom, de a kreatív receptekhez is kiváló.

a rétestésztához

Friss linzertészta

Tante Fanny friss linzertésztája egy friss ötletforrás. Ez a tészta naponta új ihletet ad, hogy különböző ízélményekkel kényeztesse Önt.

a linzertésztákhoz

Friss karácsonyi tészták

Kis falatoktól a nagy lakomákig.

Valami igazán finomat keres? Tante Fannynál hamar megtalálja: döntse el, milyen ízt szeretne, a receptek sorban állnak, és csak arra várnak, hogy Ön is kipróbálja őket.

a karácsonyi tésztához

Friss bejglitészta

Szeretné teljessé tenni az ünnepet? Tante Fanny friss bejgli tésztája készen áll. Igazi ajándék szeretteinek.

a bejgli tésztához
Links Rechts

Egy tészta nekem, neked és mindenkinek, aki szeret jót enni

Tante Fanny friss tésztáit széles választékban kínálja. Bár a választás nehéz, ezzel ellentétben az elkészítés: könnyen megy. A tésztákat Tante Fanny konyhakészre nyújtja, sütőpapírra feltekeri, Ön pedig a konyhájában letekeri. Egyszerűen hangzik, és így is van. Végülis, minden Tante Fanny tészta célja, hogy Ön a sütés-főzésben és az evésben egyaránt örömét lelje.

Ötletekkel teli és friss

Tante Fanny friss tésztájának csak a legjobb hozzávalókból készített tészta nevezhető. Ízfokozó, keményített zsírok vagy színezékek Tante Fanny friss tésztáiban nem fordulhatnak elő. Mert a finom, saját készítésű ételeknek ízleniük kell. A finom vaj a vajas leveles tésztában és az “extra szűz” olívaolaj a pizzatésztában különleges ízélményről gondoskodnak. De hogy ez még finomabb legyen, kreativitás kérdése: egész egyszerűen tegye szíve-kedve szerint.

Édes vagy pikáns?

Tante Fanny friss tésztái univerzálisak, minden konyhához, mindenféle ízvilághoz alkalmasak. Ma valami édeset ennék, holnap valami pikánsat, holnapután pedig valami csípőset. A változatosság gyönyörködtet, ezért minden friss tészta sokoldalúan felhasználható. “A” mint almásrétestől “Z” mint zöldséges quiche-ig Tante Fanny friss tésztái ismerik az egész kulináris ábécét.

Egy nagyobb kiszerelés Önnek és mindenkinek

Főzhet egy személyre, kettőre, háromra… egy Tante Fanny friss tészta épp elég egy kis családnak. De néha nagyon éhesek lehetünk, vagy váratlanul befuthat néhány vendég. Tante Fanny erre is gondolt, így készült el néhány tészta extra nagy, gasztro kiszerelésben is, mint például a friss pizzatészta. Így a nagyobb étvágy nem probléma, hanem nagyszerű élvezet lesz.

Minden tökéletes: csomagolás és sütőpapír

Ahhoz, hogy a friss tészták megőrizzék ízüket, és a hűtőpultban is mutassanak – speciális csomagolásba bújtak. Ez a csomagolás biztonságosan megőrzi a tészta frissességét, amíg az a rendeltetési helyére kerül. A sütőpapír gondoskodik a kényelmes feldolgozásról, és védi a tésztát az összeragadástól. Hogy a tészta sütés közben szépen feljöjjön, de ne folyjon le, a sütőpapír kicsivel nagyobb, mint maga a tészta. Így mind szállítás, mind sütés közben nagyobb a biztonság.

Látni és látszódni

A szemünk nemcsak eszik velünk, hanem szerencsére vásárolni is jön. Hogy kedvenc Tante Fanny tésztáját ne kelljen sokáig keresgélnie, minden friss tésztát más színű csomagolásban talál. A csomagolás színe alapján rögtön látja, melyik tésztát rejtheti a csomag. Még egy segítség: az alapszín maga a sült tészta étvágygerjesztő, aranybarna színe. Ez is Tante Fanny friss tésztáinak minőségét tükrözi.

Amilyen sokféle, olyan egyszerű

Tante Fanny friss tésztáit széles választékban kínálja – bár a választás nehéz, ezzel ellentétben az elkészítés: könnyen megy. A tésztákat Tante Fanny konyhakészre nyújtja, sütőpapírra feltekeri, Ön pedig a konyhájában letekeri. Egyszerűen hangzik, és így is van. Végülis, minden Tante Fanny tészta célja, hogy Ön a sütés-főzésben és az evésben egyaránt örömét lelje.

Megosztásra váró ötletek.

Annyi jó dolog van, ami meghozza az étvágyunkat. Ezért van Tante Fanny fözöiskolájában annyi receptötlet, videó a receptek elkészítési lépéseivel és ingyenes receptfüzet is rendelhető. Engedje, hogy inspiráljuk. Ha tetszik, amit lát, adja tovább ezeket az ötleteket barátainak, családjának. Mi is örülünk az ötleteknek, amit megoszthat velünk: facebook.com/tantefannymagyarorszag.
Figyelje kezeimet fözés közben: www.youtube.com/tantefannykeszlet

Fedezze fel a többi receptet