Links
Rechts

Friss kelt tészta vajjal

Tante Fanny friss kelt tésztája vajjal mindig megkel. Töltelékként pedig használj akár friss gyümölcsöt, zöldséget, akár lekvárokat vagy szószokat a kamrából, ezt a tésztát nem ronthatod el.

A kelt tésztához

Friss pizzatészta XXL

Kedvenc pizzád még jobban ízlik, ha magad készíted. És a legjobb: Tante Fanny friss XXL méretű pizzatésztájából mindig sikerül. Igazi olasz íz, ahogy szereted.

Az XXL pizzatésztához

Friss gasztro leveles tészta

Olyan tésztát keresel, ami mindent tud? Megtaláltad! Tante Fanny friss gasztro leveles tészta. Fedezd fel a leveles tészta sokoldalúságát gasztro méretben is.

Friss leveles tészta gasztro A gasztro leveles tésztához

Friss gasztro pizzatészta

A kedvenc olasz pizzád a vendégeknek még jobban ízlik, ha Tante Fanny tésztájával készíted. Igazi olasz íz, praktikus gasztro méretben.

A gasztro pizzatésztához

Nyújtott teljes kiőrlésű réteslap

A klasszikus rétestészta teljes kiőrléssel: Tante Fanny nyújtott teljes kiőrlésű rétesztészta.

A rétestésztához

Friss tönkölyös leveles tészta

Tante Fanny friss tönkölyös leveles tésztája igazi mindentudó tészta. Legyen szó édes vagy pikáns falatokról igazi ínyencségek készíthetők belőle, hogy igazán elbűvöljenek.

A tönkölyös leveles tésztához

Friss leveles tészta kettős csomagolás

Egy tészta, ami mindent tud és az átlagosnál nagyobb kiszerelésben elérhető? A válasz erre Tante Fanny leveles tésztája, amit praktikus 2db-os csomagolásban is megtalálsz.

A leveles tésztához

Friss tönkölyös pizzatészta

Tante Fanny friss tönkölyös pizzatésztája egy igazi vegán finomság. Engedd, hogy elvarázsoljon a rusztikus íze.

A tönkölyös pizzatésztához

Friss kerek pizzatészta

A kedvenc olasz pizzád még jobban ízlik, ha magad készíted el. A legjobb, hogy ez a tészta már kerek formában található meg a csomagolásban. Igazi olasz íz, ahogy te szereted.

A kerek pizzatésztához

Friss omlós quiche és linzertészta

Tante Fanny a kerek formájú tányérokra is gondol: ezért a kerek tésztánk – a Tante Fanny friss omlós quiche és linzertészta – speciálisan a kerek sütőformákhoz készült.

A quiche és linzertésztához

Friss pizzatészta

Kedvenc pizzád még jobban ízlik, ha magad készíted. És a legjobb: Tante Fanny friss pizzatésztájából mindig sikerül. Igazi olasz íz, ahogy szereted.

A pizzatésztához

Friss leveles tészta

Olyan tésztát keresel, ami mindent tud? Megtaláltad! Tante Fanny friss leveles tészta. Fedezd fel a leveles tészta sokoldalúságát.

A leveles tésztához

Friss vajas leveles tészta

Egy ajándék az ízlelőbimbóidnak: Tante Fanny friss vajas leveles tészta. Ajándékozd meg magadat és vendégeidet ezzel a specialitással.

A vajas leveles tésztához

Friss édes linzertészta

Hagyd, hogy elcsábítsanak az édes illatok, a frissesség és az édes ízélmény. A csábító – Tante Fanny friss édes linzertésztája – csak arra vár, hogy elkészítsd és elfogyaszd.

A édes linzertésztákhoz

Friss élesztős leveles tészta

Édesszájúaknak: Tante Fanny friss élesztős leveles tészta. Tökéletes tészta édes kis nyalánkságokhoz vagy csodálatos desszertekhez, tortákhoz, süteményekhez.

Az élesztős leveles tésztához

Nyújtott rétestészta

A klasszikus: Tante Fanny nyújtott rétestészta. Hagyományos rétesekhez is finom, de a kreatív receptekhez is kiváló.

A rétestésztához

Friss karácsonyi tészták

Kis falatoktól a nagy lakomákig.

Valami igazán finomat keresel? Tante Fanny-nál hamar megtalálod: döntsd el, milyen ízt szeretnél, a receptek sorban állnak és csak arra várnak, hogy kipróbáld őket.

A karácsonyi tésztákhoz

Friss bejglitészta

Szeretnéd teljessé tenni az ünnepeket? Tante Fanny friss bejgli tésztája készen áll. Igazi ajándék szeretteidnek.

Friss bejglitészta A bejgli tésztához

 

Minőségi követelményünk

Számunkra a minőség azt jelenti, hogy minden nap mindent megteszünk annak érdekében, hogy friss tésztáink ízletesek legyenek és hogy Te mindig el tudd azokat készíteni. Minden Tante Fanny friss tésztához gondosan választjuk ki az összetevőket, és azokat természetesen folyamatosan ellenőrizzük. Ízfokozókat, mesterséges színezéket és keményített zsírokat egyáltalán nem használunk friss tésztáink készítéséhez.

  • Nem tartalmaznak mesterséges ízfokozót
  • Nem tartalmaznak mesterséges színezéket
  • Nem tartalmaznak keményített zsírokat
  • A pálmaolajat tartalmazó tésztáink 100%-os RSPO-minősítéssel rendelkeznek

Minőségi címkével ellátott, vegetáriánusok és vegánok számára ajánlott termékek

Tudtad, hogy friss tésztáink mindegyike vegetáriánus, nagy részük pedig vegán termék? S nem csupán tegnap óta – számos tésztánk mindig is vegán termék volt.
Ahhoz, hogy első pillantásra felismerhesd azokat, friss tésztáink mindegyikét az Osztrák Vegán Társaság független V címkéjével láttuk el. Így azonnal láthatod, hogy a Tante Fanny friss tészták és receptek közül melyik vegán lakto-vegetáriánus, ovo-vegetáriánus vagy ovo-lakto-vegetáriánus.

A vegán friss tésztáinkhoz
Links Rechts
Links Rechts

Tippek & tudnivalók friss tésztáinkhoz

Tudtad, hogy a papír, amelybe friss tésztáinkat tekerjük, sütőpapír? Egyszerűen csak csavard ki a tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire, készítsd el kedved szerint, és figyeld, amint a tészta aranybarna színűre sül a sütőben. Ugye milyen praktikus?

Fagyasztható friss tészta

Néha előfordul, hogy túl sokat vásárolunk, vagy egyszerűen nem jut időnk a főzésre. Tudtad, hogy tésztáink közül több is lefagyasztható? Hogy ennél mire kell figyelni, és mennyi ideig fagyasztható le, a csomagoláson olvashatsz bővebb információt.

Forró leveles tészta

Friss leveles tésztánkat mindenképp forró, 220°C-os alsó-/ felső sütéses fokozaton kell sütni. Így a tészta szépen felemelkedik és megfelelően réteges lesz. Túl alacsony hőmérsékleten fennáll a veszélye annak, hogy a tészta nem fog megfelelően felemelkedni.

Segítség az élesztőnek

Tudtad, hogy a pizzatésztáinknál egy kis műanyag gyűrű van a csomagolásba illesztve, amely biztosítja, hogy a tészta otthon a sütőben is szépen felemelkedjen? A kis gyűrű az élesztőhöz nyomásszabályozó szelepként funkcionál.

Hogyan lesz a leveles tésztánk szép aranybarna színű?

Különösen szép aranybarna színű tésztát kapunk, ha felvert tojással megkenjük és az édes tésztát a sütés előtt egy kis cukorral is meghintjük, így az édes tészta szép karamell árnyalatot kap.