Tudtad, hogy friss tésztáink nagy része vegán? Ahhoz, hogy első pillantásra felismerhesd azokat, vegán friss tésztáinkat az osztrák Vegán Társaság V címkéjével láttuk el. Ez azt jelenti, hogy minden összetevő állati termékektől mentes.

 

Links
Rechts

Friss kerek pizzatészta

A kedvenc olasz pizzád még jobban ízlik, ha magad készíted el. A legjobb, hogy ez a tészta már kerek formában található meg a csomagolásban. Igazi olasz íz, ahogy te szereted.

A kerek pizzatésztához

Friss omlós quiche és linzertészta

Tante Fanny a kerek formájú tányérokra is gondol: ezért a kerek tésztánk – a Tante Fanny friss omlós quiche és linzertészta – speciálisan a kerek sütőformákhoz készült.

A quiche és linzertésztához

Friss tönkölyös leveles tészta

Tante Fanny friss tönkölyös leveles tésztája igazi mindentudó tészta. Legyen szó édes vagy pikáns falatokról igazi ínyencségek készíthetők belőle, hogy igazán elbűvöljenek.

A tönkölyös leveles tésztához

Friss tönkölyös pizzatészta

Tante Fanny friss tönkölyös pizzatésztája egy igazi vegán finomság. Engedd, hogy elvarázsoljon a rusztikus íze.

A tönkölyös pizzatésztához

Nyújtott teljes kiőrlésű réteslap

A klasszikus rétestészta teljes kiőrléssel: Tante Fanny nyújtott teljes kiőrlésű rétesztészta.

A rétestésztához

Friss pizzatészta

Kedvenc pizzád még jobban ízlik, ha magad készíted. És a legjobb: Tante Fanny friss pizzatésztájából mindig sikerül. Igazi olasz íz, ahogy szereted.

A pizzatésztához

Friss leveles tészta

Olyan tésztát keresel, ami mindent tud? Megtaláltad! Tante Fanny friss leveles tészta. Fedezd fel a leveles tészta sokoldalúságát.

A leveles tésztához

Friss édes linzertészta

Hagyd, hogy elcsábítsanak az édes illatok, a frissesség és az édes ízélmény. A csábító – Tante Fanny friss édes linzertésztája – csak arra vár, hogy elkészítsd és elfogyaszd.

A édes linzertésztákhoz

Friss élesztős leveles tészta

Édesszájúaknak: Tante Fanny friss élesztős leveles tészta. Tökéletes tészta édes kis nyalánkságokhoz vagy csodálatos desszertekhez, tortákhoz, süteményekhez.

Az élesztős leveles tésztához

Nyújtott rétestészta

A klasszikus: Tante Fanny nyújtott rétestészta. Hagyományos rétesekhez is finom, de a kreatív receptekhez is kiváló.

A rétestésztához

Friss linzertészta

Tante Fanny friss linzertésztája egy friss ötletforrás. Ez a tészta naponta új ihletet ad, hogy különböző ízélményekkel kényeztesse Önt.

linzerteszta a linzertésztákhoz

Rafinált vegán friss tészta receptek

Fedezd fel friss tésztáinkkal készült vegán receptjeinket. Egy csomag friss tésztával és néhány összetevőevel ízletes zöldséges ételeket és harapnivalókat varázsolhatsz az asztalra.

A vegán receptekhez