Biscoff-tekercsek

Biscoff tekercsek

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen

Te sem tudsz betelni a Biscoff kekszekkel? Mi sem! És hogy még izgalmasabb legyen, a finom karamellás kekszeket vajas leveles tésztával kombináltuk. Az eredmény: csodálatosan omlós leveles tészta tekercsek roppanós kekszdarabokkal és édes karamellszósszal, ami egyszerűen elolvad a szájban.

  • 15-20 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók kb. 12 Biscoff tekercshez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát a leírásnak megfelelően előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük, a Biscoff kekszkrémmel egyenletesen megkenjük, majd az összemorzsolt Biscoff kekszeket egyenletesen rászórjuk a megkent tésztára.

  3. Lépés 3

    A tésztát hosszanti irányban 12 egyenlő szélességű csíkra vágjuk. Minden tészta csíkot ellentétes irányban csavarunk, így formálunk belőlük tekercseket.

  4. Lépés 4

    A tekercseket a sütő középső rácsán kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

  5. Lépés 5

    A Biscoff tekercseket még melegen, vagy már kihűlve tálaljuk, karamellszósszal meglocsolva. A grillázst az aranyporral összekeverjük, és ízlés szerint rászórjuk a tekercsekre.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!