Málnás-pisztáciás bejgli

Málnás-pisztáciás bejgli

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
5 / 5
3 Bewertungen

Adri’s Kitchen (Marton Adrienn) abszolút rendhagyó bejglije, amit imádni fogtok!

  • 25-30
  • 180°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók 1 bejglihez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A málnát a cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és megkenjük a kihűlt lekvárra, majd feltekerjük.

  4. Lépés 4

    Hosszában középen kettévágjuk és egybefonjuk vágással felfelé koszorú formába hajtjuk, a két véget összeillesztjük.

  5. Lépés 5

    A tésztát sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, megkenjük felvert tojással, és megszórjuk az apróra vágott pisztáciával.

  6. Lépés 6

    A bejglit előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!