Angyalszem
0 Bewertungen
![](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2022/02/vegan-95x95.png)
- 8-10 perc
- 180 °C
- 160 °C
- 20 perc
Hozzávalók Hozzávalók kb 20 db-hoz:
- 1 cs Tante Fanny friss tönkölybúzából készült linzertészta 400g
- 2-3 ek málnalekvár
Ezzel készítsd:
![Friss karácsonyi tészták](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/11/TF_karacsonyi_tesztak_Keksteige_hu_224x640px1.png)
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát vágjuk fel csíkokra és formázzunk belőlük 2 cm átmérőjű golyókat.
-
Lépés 3
Fektessük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és egy teáskanál segítségével nyomjunk bele kis krátereket.
-
Lépés 4
Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 8-10 percig süssük.
Tipp
Ha a golyókat kicsit oválisabbra formázzuk, még jobban angyalszem formájúak lesznek az aprósütemények! Próbáljuk ki többfajta lekvárral is!