vegán mexikói toast

Vegán mexikói toast

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen

Vegán toast mexikói stílusban: kukoricával, babbal, guacamoléval és paradicsommal remek választás, ha kiadós reggelit készítenél, de tökéletes falat uzsonnára is.

  • 10-16 perc
  • kb. 10 perc

Hozzávalók 2 toasthoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A tésztát a hűtőből kivesszük és a csomagolás szerint előkészítjük. A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük és széltében félbevágjuk.

  2. Lépés 2

    Mindkét tészta közepét megkenjük guacamoléval úgy, hogy körbe kb. 5 cm széles csíkot szabadon hagyunk. A tetejére babot, kukoricát, koktélparadicsomot és reszelt rajtot teszünk. A sarkokat felhajtjuk a töltelékre. Jól zárjuk le és nyomkodjuk össze a széleket.

  3. Lépés 3

    A kontaktgrillt vagy egy grillserpenyőt felmelegítjük, és enyhén kenjük meg olajjal mindegyik oldalát. A kontaktgrillben körülbelül 10-12 perc alatt, a serpenyőben közepes lángon körülbelül 7-8 percig (összesen 14-16 perc) süssük a tészta mindkét oldalát.

  4. Lépés 4

    A toastokat még melegen tálaljuk.

Tipp

Tálaljuk fűszeres salsa szósszal vagy vegán tejföllel.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!