Diós csigák krémsajttal

Diós csigák krémsajt bevonattal

  • 20-25 perc
  • 180°C
  • 160°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütésen 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Keverjük össze a krémsajtot a porcukorral, amíg krémes nem lesz. A felét tegyük félre a bevonatnak.

  3. Lépés 3

    A maradék krémsajtot keverjük össze a darált diófélékkel és a fahéjjal.

  4. Lépés 4

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és megkenjük a krémsajtos diókeverékkel úgy, hogy felül és alul 2-2 cm helyet üresen hagyunk.

  5. Lépés 5

    A tésztát a hossza mentén feltekerjük és kb. 8 szeletre vágjuk. A csigákat serpenyőbe tesszük.

  6. Lépés 6

    A diós csigákat a sütő középső sínén kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük, majd megkenjük a korábban félretett krémsajttal.

Tipp

Hintsük meg apróra vágott diófélékkel!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!