Egres pite

bourbon vaníliás krémmel
  • kb. 30 perc
  • 180°C
  • 160°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók: Egy 29 x 20,5 cm ø formához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mascarponét, a porcukrot, a tojásokat és a vanília aromát jól összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát egy sütő formába terítjük, a kilógó széleket visszahajtuk. Az édes mascarpone masszát a tésztára öntjük. Az egrest, belsejével felfelé, a másszára rendezzük.

  4. Lépés 4

    A sütő legalsó sínén kb. 30 perc alatt megsütjük.

Tipp

Okos ötlet: Az igazán édes szájúaknak egy gombóc vanília fagylalttal kínáljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!