Gesztenyés táska

  • kb. 20 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 16 táskához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss linzertésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, és vágjuk 8 x 8 cm-es négyzetekre.

  3. Lépés 3

    A felengedett gesztenyepürét porcukorral, vaníliás cukorral és rummal ízesítsük.

  4. Lépés 4

    A tölteléket tegyük a tésztanégyzetek közepére, és hajtsuk rá a tésztát - formázhat táskát, vagy átlósan hajtva háromszöget.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük készre.

Tipp

Kiváló uzsonna a délutáni baráti kávézáshoz!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!