Kecskesajtos falatkák chutney-val

Kecskesajtos falatkák chutney-val

  • kb. 20 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és 8 egységes téglalapra vágjuk. A téglalapok minden sarkánál bevágásokat készítünk az oldalakkal párhuzamosan kb. 5 mm távolságban.

  3. Lépés 3

    Az így kivágott tészta sarkokat áthajtjuk a téglalap szemközti oldalára és óvatosan rányomkodjuk.

  4. Lépés 4

    Az így kapott tésztaformák közepére egy teáskanál chutney-t kenünk, majd rátesszük a kecskesajtot és megszórjuk kakukkfűvel. A tészták széleit kenjük be tojással.

  5. Lépés 5

    A kecskesajtot tésztákat a sütő középső sínén kb. 20 perc alatt megsütjük. Sütés után csepegtessünk mézet a tésztára.

Tipp

Sütés után tálaljuk chutney-val és akár rukkolával is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!