Vegán

Leveles tészta muffinok gesztenyével

  • kb. 15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 12 muffinhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A gesztenyét egy villával széttördeljük és almaecettel összekeverjük. Szerecsendióval, sóval, borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a petrezselymet.

  3. Lépés 3

    A lilahagymát olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a juharszirupot és tovább pirítjuk. Végül összekeverjük a gesztenyés masszával.

  4. Lépés 4

    A leveles tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és széltében 4 részre, hosszában pedig 3 részre vágjuk, így 12 tésztaszeletet kapunk.

  5. Lépés 5

    A tésztaszeleteket egy muffin formába tesszük és kb. 2 ek. tölteléket teszünk mindegyikbe.

  6. Lépés 6

    A sütő középső sínén kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!