Linzerszemek

Linzerszemek

  • 4 - 8 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 16 linzerhez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°c-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A linzertésztát a sütőpapírral együtt tekerjük ki közvetlenül a sütőlapra.

  3. Lépés 3

    Linzerszaggatóval szaggassuk ki, a fele mennyiséget egy lyukas szaggatóval.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben 190 °C-on 4 - 8 perc alatt süssük világosra.

  5. Lépés 5

    A kihűlt linzereket sárgabaracklekvárral kenjük meg, és ragasszuk össze.

  6. Lépés 6

    Porcukorral meghintve tálaljuk!

Tipp

Eperlekvárral is nagyon finom!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!