Mandulás-marcipános linzerkekszek

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 6-8 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 15 perc

Hozzávalók kb. 12 linzerhez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A linzertésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki közvetlenül egy tepsire.

  3. Lépés 3

    Kiszúróval szaggassunk kis kekszeket, és fektesse sütőpapírral bélelt tepsire.

  4. Lépés 4

    A marcipánt kockázzuk fel, a tojásfehérjével és porcukorral keverjük krémesre.

  5. Lépés 5

    A marcipánkrémet cseppekben tegyünk a kekszekre, a cseppekre tegyünk egy-egy mandulát.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 6 -8 perc alatt süssük készre, majd vegyük le a tepsiről, mert a forró tepsi megégetheti.

Tipp

Miután kihűlt, kenjük meg a kekszeket baracklekvárral, szép fényt kap, és nagyszerű íze lesz.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!