mogyorós-cseresznyés rétes

Mogyorós-cseresznyés rétes

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 40 perc
  • 150°C
  • 140°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 150°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mogyorótölteléket a csomagoláson szereplő leírásnak megfelelően elkészítjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát közvetlenül a sütőlapra kitekerjük a sütőpapírral együtt, majd a közepére felvisszük a mogyorótölteléket.

  4. Lépés 4

    A (jól lecsepegtetett) cseresznyét rászórjuk a töltelékre, majd a tészta széleit ráhajtjuk és a széleket jól összenyomkodjuk.

  5. Lépés 5

    A rétest megkenjük az elkevert tojással és az előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tipp

Dekor jégcukorral megszórva a rétesünk nem csak szemet gyönyörködtető, hanem rendkívül ízletes is lesz!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!