Olasz fahéjas táska

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 15 perc
  • 190 ºC
  • 170 ºC
  • 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 8 darabhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire. Kenjük meg a lekvárral, majd a középső részre szórjuk a mazsolát, és az egészet hintsük meg 4 kanál fahéjas kristálycukorral.

  3. Lépés 3

    A tésztát mindkét oldalról hajtsuk a töltelékre, vízzel spricceljük meg és szórjuk rá a maradék 2 kanál fahéjas kristálycukrot.

  4. Lépés 4

    Vágjuk 8 egyenlő részre, majd előmelegített sütőben 15 perc alatt süssük készre.

Tipp

Baracklekvár helyett használhatunk ízlés szerint más ízű lekvárokat is, például málnalekvárt.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!