Pizzagolyó kecskesajttal

és szalámival
  • 9 perc
  • 180°C
  • 200°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 15 db pizzagolyóhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt légkeveréses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát közvetlenül a hűtőből kivéve előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Hosszában kétszer, keresztben pedig négyszer vágjuk el úgy, hogy 15 négyzetet kapjunk belőle.

  3. Lépés 3

    A szalámit és a kecskesajtot egy tálban összekeverjük és borssal fűszerezzük. Minden tészta-négyzet közepére 2-2 teáskanálnyit teszünk a szalámis töltelékből. A tésztákból golyókat gyúrunk.

  4. Lépés 4

    A sütő középső sínén 9 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp

Okos ötlet: A pizzagolyókba egy-egy kanál tejfölt is tehetünk töltelékként, amitől krémesebbek lesznek a falatkák.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!