Spenótos quiche retekkel

Finom spenótos quiche, friss tavaszi retekkel. Ízletes fogás ebédre vagy vacsorára. Friss omlós quiche tésztával könnyen elkészítheted.

  • 40-45 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók 1 spenótos quiche-hez

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A spenótot a tejszínt és a tojást simára keverjük. Sóval, borssal, szerecsendióval és a fokhagymával jól megfűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és a sütőpapírral együtt egy formába fektetjük (így a zsírozást kihagyjuk). A lelógó tésztaszéleket visszahajtjuk.

  4. Lépés 4

    A spenótot a tésztára öntjük, rászórjuk az újhagymát és a camembert-t a tetején elrendezzük.

  5. Lépés 5

    A quiche-t a sütő legalsó sínén 40-45 perc alatt aranybarnára sütjük. Ezalatt a retket besózzuk és végül a megsült quiche-re helyezzük.

Tipp

Melegen és hidegen is fogyasztható.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!