Friss gasztro leveles tészta

Friss gasztro leveles tészta

  • laktózmentes
  • vegetáriusok és vegánok számára ajánlott
Free of

tartalmaz színezéket, tartalmaz keményített zsírokat, tartalmaz mesterséges ízfokozót és tartalmaz tartósítószert

Az előételekhez, főételekhez és desszertekhez egyaránt kiváló tészta

Ez a tészta igazi mindentudó. A Tante Fanny friss leveles tészta gasztro sütésre kész, sütőpapírra feltekert, egyszerű, időtakarékos és sokféleképpen felhasználható.

Méret: 52 x 32 cm, sütőpapírra feltekerve

Nyújtott vastagság: kb. 3,2 mm

Karton tartalma: 6 csomag, egyenként 700 g

Tárolás: Hűtve, kb. +2°C és +8°C között

 

Elkészítési javaslat:

A leveles tésztát tekerd ki a sütőpapírral együtt egy tepsibe, és az elkészített tölteléket kend a tésztára. A tésztát tekerd össze rétes formára és formázz belőle kisebb táskákat.

Sütés előtt a tésztát vízzel vagy felvert tojással kend meg.

Az aprósüteményt előmelegített sütőben/légkeveréses sütőben 220°C/200°C-on süsd 15-20 percig (rétes esetében 35-40 percig).

Allergének:

Glutént tartalmazó gabonafélék

Laktóztartalom < 0,1%

Friss gasztro leveles tészta 700 g (méret: kb 52 x 32 cm; nyújtott vastagság: kb. 3,2 mm)

Karton tartalma: 6 csomag, egyenként 700 g

Sütőpapírral feltekerve, sütésre kész.

Összetevők: búzaliszt; ivóvíz; pálmazsír; etil-alkohol; búzakeményítő; cukor; repceolaj; étkezési só; étkezési sav: citromsav.

* Laktózmentes: laktóztartalom < 0,1 %

Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett ideig. Tárolja hűtőszekrényben 2-7°C-on. Felbontás után azonnal süsse meg.

Tante Fanny friss leveles tésztája a gasztronómiában is nagy népszerűségnek örvend, mivel sütésre készen, sütőpapírra kinyújtva kínáljuk, és csak friss hozzávalókra és kreatív ötletekre van szükség a vendégek elkápráztatásához. Ez a 3,2 mm vastagságú tészta a sütés után extra leveles lesz – ahogy a szakember mondja.

Hasonló receptek