Hópehely márványsütemény
            - 10-12 perc
 - 200°C
 - 180°C
 - kb. 20 perc
 
Hozzávalók kb. 15 darabhoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss linzertészta 300 g
 - 1 tojásfehérje
 - kb. 200 g porcukor átszitálva
 - 1 tk. citromlé
 - 1/2 tk. kék ételfesték
 - gyöngycukor a díszítéshez
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt felső/alsó fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A tésztát a sütőpapírral együtt közvetlenül egy tepsire kitekerjük és tésztaszaggatóval csillagokat és hópelyheket szaggatunk ki. A tésztákat az előmelegített sütő középső sínén 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk kihűlni.
 - 
            Lépés 3
A tojásfehérjét egy botmixer segítségével felverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, és beleforgatjuk a citromlevet. A mázat egy kisebb tálba öntjük és hozzáadunk néhány csepp ételfestéket, majd egy fogpiszkáló segítségével „márványossá“ keverjük.
 - 
            Lépés 4
A kekszek tetejét belemártjuk a cukormázba, majd gyöngycukorral kreatívan díszítjük.
 - 
            Lépés 5
Tálalás előtt hagyjuk megszilárdulni a cukormázat a kekszeken.
 
A maradék tésztát a maradék tojássárgájával megkenhetjük, és sütés előtt megszórhatjuk kókuszreszelékkel, darált dióval vagy mandulaforgáccsal.
Ha maradt cukormáz, tartsuk lefedve a hűtőszekrényben, és 3 napon belül használjuk fel.