Party­falatok mártogatóval

Party-falatok mártogatóval

  • 10-15 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 8 db-hoz:

A mártogatóhoz:

  • 125 g tejföl
  • 3 ek Olaj
  • 3 ek tejszín
  • 2 ek mustár
  • 2 ek méz
  • Fél narancs leve
  • Fél narancs apróra kockázva
  • Só, bors, gyömbér ízlés szerint

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mártogatóhoz a tejfölt keverjük ki, majd az olajjal keverjük simára. Adjuk hozzá a tejszínt, mustárt, mézet, narancslevet és a fűszereket, és jól keverjük össze.

  3. Lépés 3

    A pizzatésztát vegyük ki a hűtőből, és vágjuk 8 egyforma csíkra.

  4. Lépés 4

    A virslik végét vágjuk be, fektessük a tésztacsíkra és tekerjük fel.

  5. Lépés 5

    A tésztába tekert virsliket fektessük sütőpapírral bélelt tepsire, és a tésztát felvert tojással kenjük meg.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 10-15 perc alatt süssük készre.

Tipp

Figyeljünk arra, hogy ha nem bőrös virslit vásárolunk, hanem műanyag csomagolásút, akkor az előkészítésnél húzzuk le a műanyag borítást a virslikről!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!