Banános szelet
0 Bewertungen
        		
                
            - 10-15 perc
 - 190 °C
 - 170 °C
 - kb. 15 perc
 
Hozzávalók Hozzávalók kb 16 szelethez:
- 1 cs. Tante Fanny friss linzertészta 300 g
 - 1 cs. vaníliáscukor
 - 1 pohár tejföl
 - 1/8 l tejszín
 - 50 g cukor
 - ½ citrom leve
 - 2 banán villával összetörve
 - 1 tábla tortabevonó
 
                                    Ezzel készítsd:                                
                                
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 190° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A sütőpapírral együtt tekerjük ki, fektessük sütőlapra, és villával szurkáljuk meg.
 - 
            Lépés 3
190 °C-ra előmelegített sütőben kb. 10-15 percig süssük, majd hagyjuk kihűlni.
 - 
            Lépés 4
A banánt villával törjük össze, adjuk hozzá a cukrot, citromlevet, vaníliáscukrot és a tejfölt, majd keverjük össze.
 - 
            Lépés 5
Adjuk hozzá a felvert tejszínt, óvatosan keverjük el.
 - 
            Lépés 6
A krémet kenjük a tésztalapra.
 - 
            Lépés 7
A tortabevonót előírás szerint készítsük el, majd óvatosan simítsuk a krémre.
 
                Tipp
            
            A tetejét díszíthetjük banánszeletekkel és reszelt csokoládéval. Hűtve fogyasszuk el!