Keksz – nyalókák

Keksz – nyalókák

  • 6 - 8 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 12 nyalókához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztából szaggassunk kis köröket, és mindegyiknek a közepére tegyünk 1 kiskanál lekvárt.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben kb. 6 - 8 perc alatt süssük készre.

  4. Lépés 4

    A még forró kekszekbe szúrjunk fapálcikát és hagyjuk hűlni.

Tipp

Használhatunk szilva, málna vagy meggylekvárt is, csak haszonló sűrűségű, állagúak legyenek, ha többfélét szeretnénk egyszerre elkészíteni.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!