![Keksz – nyalókák](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/02/CakePops_Marmelade_web-700x800.jpg)
Keksz-nyalókák
0 Bewertungen
![](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2022/02/vegan-95x95.png)
- 6 - 8 perc
- 190 °C
- 170 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók kb 12 nyalókához:
- 1 cs. Tante Fanny frisslinzertészta 300 g
- ribizli lekvár
- sárgabarack lekvár
Ezzel készítsd:
![Friss linzertészta](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/03/Packshot_TF_HU_Muerbteig_piknat_300g_72dpi-e1686748837410-224x640.png)
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztából szaggassunk kis köröket, és mindegyiknek a közepére tegyünk 1 kiskanál lekvárt.
-
Lépés 3
Előmelegített sütőben kb. 6 - 8 perc alatt süssük készre.
-
Lépés 4
A még forró kekszekbe szúrjunk fapálcikát és hagyjuk hűlni.
Tipp
Használhatunk szilva, málna vagy meggylekvárt is, csak haszonló sűrűségű, állagúak legyenek, ha többfélét szeretnénk egyszerre elkészíteni.