Karácsonyfák fehércsokis bevonóval
0 Bewertungen

- kb. 6 - 7 perc
- 180 °C
- 160 °C
- 20 perc
Zutaten:
- 1 cs. Tante Fanny friss barna linzertészta 400 g
- 200 g fehér csokoládé
- Kevés vaj
- Szórógyöngyök
Zubereitet mit:

Zubereitung:
-
Schritt 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Schritt 2
A tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk ki kb. 5 mm vastagságúra.
-
Schritt 3
Szaggassunk karácsonyfákat, és előmelegített sütőben 6 - 7 perc alatt süssük készre a kekszeket.
-
Schritt 4
A fehér csokoládét gőz fölött olvasszuk fel, kevés vajjal keverjük simára, és ebbe mártogassuk a kész karácsonyfákat.
-
Schritt 5
Szórógyöngyökkel díszítsük, hűvös helyen tároljuk.
Tipp
Szórógyöngyök helyett tehetünk rá díszítésnek mandulaszeleteket is!