Karácsonyfák fehércsokis bevonóval
0 Bewertungen
![](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2022/02/vegetarianus-95x95.png)
- kb. 6 - 7 perc
- 180 °C
- 160 °C
- 20 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss barna linzertészta 400 g
- 200 g fehér csokoládé
- Kevés vaj
- Szórógyöngyök
Ezzel készítsd:
![Friss karácsonyi tészták](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/11/TF_karacsonyi_tesztak_Keksteige_hu_224x640px1.png)
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk ki kb. 5 mm vastagságúra.
-
Lépés 3
Szaggassunk karácsonyfákat, és előmelegített sütőben 6 - 7 perc alatt süssük készre a kekszeket.
-
Lépés 4
A fehér csokoládét gőz fölött olvasszuk fel, kevés vajjal keverjük simára, és ebbe mártogassuk a kész karácsonyfákat.
-
Lépés 5
Szórógyöngyökkel díszítsük, hűvös helyen tároljuk.
Tipp
Szórógyöngyök helyett tehetünk rá díszítésnek mandulaszeleteket is!