Mézeskalács szívek és csillagok

Mézeskalács szívek és csillagok

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 6 - 8 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 20 perc

Zutaten Hozzávalók 10-12 db mézeskalácshoz:

Zubereitung:

  1. Schritt 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Schritt 2

    A tésztát röviden gyúrjuk át, és lisztezett deszkán 5 - 7 mm vastagra nyújtsuk ki.

  3. Schritt 3

    Szaggassuk a kívánt formára, majd ízlés szerint dióval, mandulával, kandírozott gyümölccsel díszítsük.

  4. Schritt 4

    A kihűlt süteményt sütés után citrom vagy csokoládémázzal is díszíthetjük.

Tipp

Ha alumínium dobozban tároljuk, tovább puhák maradnak a mézeskalácsok.

Weitere passende Rezepte

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!