Gyümölcsös szívek túrós krémmel
            Egyszerű, isteni finom szívek túróval és friss gyümölcsökkel leveles tésztából. Friss leveles tésztával pillaantok alattt elkészíthető desszert.
- 15 - 20perc
 - 210°C
 - 190°C
 - kb. 15 perc
 
Hozzávalók 7 darabhoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
 - 125 g túró
 - 2 cs. vaníliás cukor
 - 1/2 kezeletlen narancs lereszelve, kipréselve
 - 300 g vegyes bogyós gyümölcs (pl. málna, áfonya, szeder, eper)
 - 1 tojás a kenéshez felverve
 - Friss menta a díszítéshez
 
                            
                        Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előkészítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A leveles tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Egy nagy, szív alakú formával 14 szivet szúrun ki szorosan a tésztából. 7 szívnek a közepét egy kisebb szív formával szúrjuk ki. Mindegyiket megkenjük tojással.
 - 
            Lépés 3
A teli szívekre pontosan ráillesztjük a kilyukasztott sziveket. A kicsi szíveket tojással megkenjük.
 - 
            Lépés 4
A sütő középső sínén 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük a tésztaszíveket. Hűlni hagyjuk.
 - 
            Lépés 5
A túrót a vaníliás cukorral, a narancshéjjal és a narancslével simára keverjük.
 - 
            Lépés 6
A kihűlt falatkákat megtöltjük a krémmel, kidíszítjük friss gyümölcsökkel és megszórjuk mentával.
 
Az apró tészta szíveket beleszúrhatjuk a krémbe, vagy szabadon hagyhatjuk.