Csokoládés rolád

Csokoládés rolád

  • 15 - 20 perc
  • 170 °C
  • 150 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 8-10 roládhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 170°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Az élesztős leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki sütőlapra, vágjuk 9 x 11 cm nagyságú téglalapokra.

  3. Lépés 3

    A középső részre tegyünk egy - egy kocka csokoládét, majd a tésztaszéleket hajtsuk rá.

  4. Lépés 4

    Felvert tojással kenjük meg és előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt süssük aranysárgára.

Tipp

Sütés előtt szórjuk meg a roládokat szeletelt mandulával!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!