Pizza Cardinale
0 Bewertungen
        		
                Pizza Cardinale – a jól ismert klasszikus. Készítsd el pillanatok alatt otthon is, mintha egy pizzériában lennél.
- 18-20 perc
 - 220°C
 - 200°C
 - kb. 10 perc
 
Hozzávalók 1 pizzához:
- 1 cs. Tante Fanny friss tönkölyös pizzatészta 400 g
 - 100 g paradicsomszósz
 - 150 g sonka szeletekre vágva
 - 1 zacskó mozzarella szeletekre vágva
 - 200 g koktélparadicsom félbevágva
 - 3 szál újhagyma apróra vágva
 - 100 g gomba szeletekre vágva
 - friss oregánó
 - őrölt só és bors
 
                                    Ezzel készítsd:                                
                                
                            
                        Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A paradicsomszószt sóval és borssal ízesítjük. A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és megkenjük a paradicsomszósszal.
 - 
            Lépés 3
A pizzára tesszük a sonkát, mozzarellát, koktélparadicsomokat, újhagymát és gombát, majd megszórjuk oregánóval.
 - 
            Lépés 4
A pizzát a sütő középső sínén 18-20 perc alatt ropogósra sütjük.