Angyalszem
0 Bewertungen
        		
                
            - 8-10 perc
 - 180 °C
 - 160 °C
 - 20 perc
 
Hozzávalók Hozzávalók kb 20 db-hoz:
- 1 cs Tante Fanny friss tönkölybúzából készült linzertészta 400g
 - 2-3 ek málnalekvár
 
                                    Ezzel készítsd:                                
                                
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A tésztát vágjuk fel csíkokra és formázzunk belőlük 2 cm átmérőjű golyókat.
 - 
            Lépés 3
Fektessük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és egy teáskanál segítségével nyomjunk bele kis krátereket.
 - 
            Lépés 4
Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 8-10 percig süssük.
 
                Tipp
            
            Ha a golyókat kicsit oválisabbra formázzuk, még jobban angyalszem formájúak lesznek az aprósütemények! Próbáljuk ki többfajta lekvárral is!