Csirkés – zöldséges tekercsek

Csirkés – zöldséges tekercsek

  • kb. 20 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 10 tekercshez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 190° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A csirkemellet kevés olajon pirítsuk át, majd hagyjuk hűlni. A friss sajtot a borsóval és a kukoricával keverjük össze, majd adjuk hozzá a kihűlt csirkemellet és fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    Rétesenként 3 réteslapot helyezzünk egymásra úgy, hogy mindegyiket megkenjük olvasztott vajjal.

  4. Lépés 4

    A tölteléket vigyük fel a tészta alsó harmadára, és konyharuha segítségével tekerjük fel a rétest, végül olvasztott vajjal kenjük meg.

  5. Lépés 5

    A rétest vágjuk kb. 4 cm-es darabokra, és helyezzük egy vajjal kikent sütőformába, és még egyszer kenjük meg olvasztott vajjal, végül szórjuk rá az apróra vágott paradicsomot.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőben, középső sínen kb. 20 perc alatt süssük aranybarnára.

Tipp

A tekercsekhez fokhagymás zöldfűszeres mártogatóst, vagy szójaszószt kínáljunk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!