Diós-márványsajtos rudacskák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10 - 12 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • 10 perc

Hozzávalók Köszönjük szépen Szojka Anita receptjét!

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, a felét szórjuk meg darált dióval, majd morzsoljuk rá a márványsajtot.

  3. Lépés 3

    A töltelékkel megszórt lapra hajtsuk rá a tészta másik felét, majd vágjunk belőle másfél cm szélességű csíkokat.

  4. Lépés 4

    A csíkokat csavarjuk meg, majd durva szemcséjű sóval szórjuk meg.

  5. Lépés 5

    A kész stanglikat spricceljük meg vízzel, és előmelegített sütőben a középső sínen süssük szép aranysárgára.

Tipp

Almát és szőlőszemeket kínálhatunk a rudacskák mellé!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!