Diós – szőlős pizza

Diós – szőlős pizza

  • 13 - 15 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tejszínt és a tejfölt keverjük össze.

  3. Lépés 3

    A friss pizzatésztát a sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire, a tejfölös masszával kenjük meg, és tegyük rá a szőlő és diódarabokat.

  4. Lépés 4

    220 °C-ra előmelegített sütőben az alsó sínen kb. 13 - 15 perc alatt süssük ropogósra.

Tipp

A szőlőhöz és a dióhoz nagyon jól illik a camembert íze. Próbáljuk ki a receptet ezzel a variációval is: camembert darabkákat szórjuk a szőlővel és dióval együtt a tésztára és így süssük meg a pizzát.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!