Édes gyümölcsös háromszögek

Édes gyümölcsös háromszögek

  • kb. 10 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 35 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6-8 háromszöghöz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mascarponet, porcukrot és tejszínt keverjük össze, töltsük habzsákba és kis időre tegyük hűtőbe.

  3. Lépés 3

    A leveles tésztát vágjuk fel kis háromszögekre, úgy, hogy mindegyik süteményhez 2 db lesz szükséges.

  4. Lépés 4

    A háromszögeket felvert tojással kenjük meg és előmelegített sütőben süssük aranybarnára.

  5. Lépés 5

    A készre sütött tésztát tegyük félre hűlni. Miután kihűlt, a habzsákkal vigyük fel a krémet egy-egy háromszögre, friss gyümölccsel díszítsük, majd tegyünk rá egy másik háromszöget.

Tipp

Ha aprított citromfüvet is adunk hozzá, különleges aromájú, harmonikus desszert lesz az eredmény. Ha a felső lapot csokoládé- vagy cukormázzal díszítjük, senki nem tud majd ellenállni!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!