Elzászi lángos

Elzászi lángos

  • 15 - 20 perc
  • 170° C
  • 150° C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 170°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A hagymát olajon futtassuk meg.

  3. Lépés 3

    A tejfölt keverjük össze a tojás sárgákkal.

  4. Lépés 4

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, a széleket kicsit hajtsuk fel, majd a tejfölös - tojásos keveréket kenjük a tésztára, frissen őrölt borssal szórjuk meg.

  5. Lépés 5

    Erre halmozzuk a hagyma és szalonnaszeleteket.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 20-25 percig süssük.

Tipp

Az elzászi lángost száraz fehérborral kínáljuk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!