Fokhagymás stanglik

Fokhagymás stanglik

  • 5 - 8 perc.
  • 200° C
  • 180° C
  • kb. 5 perc.

Hozzávalók kb 12 db stanglihoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát tekerjük ki sütőpapírral együtt, és vágjuk kb. 5-7 cm széles csíkokra, és a közepét kenjük meg a fokhagymás olívaolajjal.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben kb. 5-8 percig süssük.

Tipp

A stanglikat kínáljuk zöldfűszeres szósszal!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!