Fűszeres fonat pizzatésztából

krémsajttal

Ropogós friss zöldfűszeres fonat pizzatésztából. Egyszerűen elkészíthető és biztos vele a siker. Kiváló köret a grill ételekhez, vagy brunch fogás.

  • 10 - 15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 5 perc

Hozzávalók egy fonathoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütésen 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A krémsajtot és a zöldfűszereket jól összekeverjük és sóval, borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Eloszlatjuk rajta a fűszeres krémsajtot. A tésztát hosszában feltekerjük és a hossza mentén félbe vágjuk. A két tésztacsíkot összefonjuk.

  4. Lépés 4

    A sütő középső sínén 10-15 perc alatt aranybarnára sütük.

Tipp

A pizzatésztából készített fonatot pesztóval is elkészíthetjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!